Followers

Tuesday, December 21, 2010

success!!

happy!!! happy!!! happy!! nk twu np????jeng3...hehhee...ini adalah di sebabkan faktor2 kegembiraan yang melampau!! huhuhhuh..results sem3 da kua wey..perghh!!! mmg saat2 yang di tunggu telah mendatang..so, tadi time kelas management madam puspa kesayangan kami datang dengan good news + bad news... that mownink beliou cume announce calon2 yang bakal reseat paper untuk that sem.. beliou kata full result belom kua lagi,tapi beliou akan make sure yang result akan dapat on her hand petang ney jugak..hmmm!! excited la jugak ney... time beliou btwu calon2 reseat num matrix aku xde lam list tersebut..same thing to my BFF...alhamdulilah!!!! kite lulus kawan!!! yeahhhh!!!

then, ignore jap sal result uh,..cz pagi ney ade presentation case study kat madam..so,,ape2 pon case study tetap kene tunjuk kan madam kan..aduhh!!!! penat gler buat die bole kata ade side thing yang kene correction..alahai!! pe lagi farahin (group leader aku) ... xpew2..kite kuat!! bole punyer.. madam uh memang last time beliou cakap laen skunx da laen plak..ape la!! tp nk buat cmnie..AWK KAN MADAM,..heheehe..settle kan jugak la case study ney..then,, menambahkan kepale hotak ney dengan exam khamis ney..pharmaco lagi!! aihhh... edop xpenah tenang ngan pharmaco ney..amek lagi pharmacy..!!! dushhh!!

continue lecture, bwu madam bukak bape2 slide.jeng3..pintu class di bukak..krekk!!!! result da sampai kat tgan madam!!!!! kawan! result kite..aduhh!!! senyum jew beliou aku tengok..ok la uh kot...then, beliou panggil according to matrix num..lagi la aq sakit kan,,mane x nyer..aku student num 3 kot dalam list uh..dupdapdupdap!!! she call my num 09PDH0038!!!

bangon dengan langkah bergaya..ahhahaha..then, tgok sume result aku tapi xdapat nk confirm sangat subject ape..dapat tgok pon GPA ngn CGPA jew..kecut pewot aku now da ilang..i get a flying colours beb!! pointer naek la..than god!! alhamdulilah sangat2..even malas nk study n selalo kua exam awl..tapi finally, good result!!
 arinie aku sangat suke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sekian..



cita-cita nk jadi pharmacist berjaya! amin!

3 comments:

  1. Hai kamu!!
    Pinqib datang melawat
    from | Pinked! | Meh la singgah blog kite
    Kite follow balik ni,. JOM BACA ENTRY BARU di | Pinked! |

    ReplyDelete

fevereto

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...